Dolar 32,5025
Euro 34,8826
Altın 2.437,41
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Ariana Grande Grammy’ye katılmıyor

Ariana Grande Grammy’ye katılmıyor
7 Şubat 2019 05:03

61. Grammy Ödülleri’nde sahne alacak olan Ariana Grande, yapımcıların söyleyeceği şarkıya müdahale etmeleri nedeniyle törene katılmama kararı aldı. Grande, iki dalda Grammy’ye aday.

Ünlü şarkıcı Ariana Grande, iki dalda aday olduğu 2019 Grammy Ödülleri’ne katılmayacak.

26 yaşındaki ABD’li şarkıcı, ödül gecesinde yapımcıların ‘7 Rings’ adlı şarkısını söylemesine itiraz etmesi nedeniyle “hakarete uğramış hissettiği” gerekçesiyle sahneye çıkmama kararı aldı.

Ardından Grande ile yapımcıların ‘7 Rings’ şarkısının sahne performansının bir parçası olması konusunda uzlaştıkları ancak yapımcıların ikinci şarkıyı kendilerinin seçecekleri konusunda ısrar ettikleri öğrenildi.

Bunun üzerine Grande, kendini hakarete uğramış hissederek Grammy Ödül Töreni’ne katılmamaya karar verdi.

Grande, ‘God is a Woman’ şarkısıyla En İyi Solo Pop Şarkısı Performansı ve Sweetener ile de En İyi Pop Albümü ödüllerinde Grammy adayı.

Alicia Keys’in sunacağı 61. Grammy Ödülleri, 10 Şubat’ı 11 Şubat’a bağlayan gece yarısı sahiplerine verilecek.

Öte yandan Ariana Grande, geçtiğimiz hafta yeni şarkısı 7 Rings için eline bir dövme yaptırdı. Japon alfabesi ile yaptırdığı dövmeyi yanlış yazdıran Grande, 7 Rings yerine Japon barbekü yemeği shichirin’i vücuduna kazıttı.

Japonca konuşan arkadaşlarından yardım alan ünlü şarkıcı, dövmeyi düzeltti ancak yazım hatası hala düzelmedi. BuzzFeed’den Eimi Yamamitsu, düzelttirilen dövmenin hala hatalı olduğunu Twitter üzerinden paylaştı: “Ariana Grande’nin dövmesinde şimdi de ‘Japon Barbekü parmakları’ yazıyor.”

Grande’nin sosyal medyada gündem olan dövmesinin üstüne, bir dövme sildirme merkezi, ünlü şarkıcıya oldukça ilginç bir teklifte bulundu. Hataların telafisini gelire dönüştürebilecek ünlü şarkıcıya, reklam karşısında bedava dövme sildirme ve $1.5 milyon teklif edildi.

Teklif metnine ulaşan TMZ, ünlü şarkıcının anlaşmayı kabul ederse bir sene boyunca her ay bir kere dövme sildirme deneyimi hakkında resim paylaşacağını belirtti.

TMZ’nin haberini gören Grande’nin menejeri Scooter Braun, “Ariana için konuşamam çünkü biz bu teklifi almadık ama tekliflerini bana göndermek isterlerse, hemen bir dövme yaptırıp sildirebilirim… Tabii $1.5 milyon için,” diyerek bu haberi tiye aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.