Dolar 32,4559
Euro 34,7927
Altın 2.478,00
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Ünlü Şarkıcı Adele Adeta Para Basıyor

Ünlü Şarkıcı Adele Adeta Para Basıyor
16 Ekim 2018 02:01

Konserlere ara veren ve yeni albüm çıkarmayan ünlü şarkıcı Adele, sahip olduğu ticari girişimleriyle günde 41 bin sterlin (315 bin TL) kazanıyor.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, halihazırda albüm çıkarmayıp şarkı söylemese de günde 41 bin sterlin (315 bin TL) kazanıyor. 30 yaşındaki şarkıcı konser ve albüm çıkarmaya ara vermesine rağmen geçen yıldan bu yana aynı kazancı elde etmeye devam ediyor.

Beş yaşındaki oğlu Angelo ile ilgilenmek istediği için turnelere ve konserlere ara verdiğini açıklayan Adele, oturduğu yerden milyonlar kazanıyor.

Yeni çıkardığı albümleriyle en çok satan albüm ve single’larda zirvede yer alan Adele, son turnesini Haziran 2017’de bitirdi. O dönemde Adele’in serveti 105 milyon sterline ulaştı.

Adele’in Melted Stone Ltd şirketi geçen yıl 4,9 milyoın sterlinlik iş yaparak 25,5 milyon sterlinlik nakit parayı kasasına koydu. Adele şirketten 2,25 milyon sterlin kar payı aldı.

Şarkıcının bir başka şirketi Melted Stone Publishing Ltd, geçen yıl şarkıcıya 4,4 milyon sterlin ödedi.

Rakamlar, büyük bir emlak portföyü de olan şarkıcının diğer ticari girişimleri ile birlikte zenginliğinin 2017 yılında yaklaşık 15 milyon sterlin arttığını gösteriyor. Bu da Adele’in günde 41.096 sterlin gelir elde etmesi anlamına geliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.