Dolar 32,5161
Euro 34,7810
Altın 2.491,89
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Kılıçdaroğlu Şehit Yakınlarını Telefonla Aradı

Kılıçdaroğlu Şehit Yakınlarını Telefonla Aradı
4 Mart 2018 21:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Afrin ve Bingöl’de şehit düşen güvenlik güçlerimizin ailelerini arayarak taziye mesajlarını iletti.

Afrin Şehitleri

Hain terör örgütleri tarafından yapılan bir saldırı sonucu 8 askerimiz şehit olurken 20’den fazla askerimiz de yaralanmıştı. Askerlerimiz memleketlerinde yapılan törenlerin ardından ebediyete uğurlanırken geride gözü yaşlı aileleri kaldı. Her ne kadar gurur ve metanet sahibi olsalar da evlat acısı yüreklerini dağlayan ailelerin acısını bir nebze olsun hafifletmek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şehit ailelerini teker teker aradı.

Şehitlerimizin anne, baba, kardeş ve amcalarına ulaşan Kılıçdaroğlu başsağlığı dilerken geride kalanlara da sabır diledi. Ülkemizin biran evvel felaha ermesini de temenni eden Kılıçdaroğlu Bingöl’de kaza yaparak hayatlarını kaybeden ve şehit olan güvenlik güçlerimizi de aramayı ihmal etmedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun taziye telefonları CHP Basın Birimi tarafından yapılan açıklamalar ile kamuoyuna duyuruldu. Başbakan ve Cumhurbaşkanı da şehit ailelerine mesajlarını iletmiş ve ailelerin evlerine ziyaret gerçekleştirmişlerdi.