• DOLAR
    5,7518
    %0,04
  • EURO
    6,3902
    %0,28
  • ALTIN
    272,97
    %0,11
  • BIST
    7,5750
    %0,50
İngiltere İş Vizesinin Süresi

İngiltere İş Vizesinin Süresi

 

 

Yurtdışına iş için ticari vize alıp çıkmak isteyen bir kişi pek çok vize türünde de görülen seyahatin kısa süreli tutulması sorunu ile karşılaşabilir. Gideceği ülkede oturma izni bulunmayan; o ülkenin vatandaşı olmayan, kısa süreli iş için ticari bir gezi yapacak olan kişi için kısa süreli bir vize seyahati sunulmaktadır.

Kişi eğer isterse ve şirketinin de aracı olması durumuyla bu süre 5 yıla 10 yıla kadar uzatılabilinmektedir. İngiltere’ye iş için gezi yapan kişi İngiltere İş Vizesi aldıktan ve 6 ayı doldurduktan sonra İngiltere’den çıkış yapması ve ülkeden çıkış yaptıktan sonra tekrar geri dönmesi gerekir.

İngiltere Vize Başvurusu

Tüm vize işlemlerinin öncesinde İngiltere İş Vizesi başvuru formunu doldurmak gerekir. Kişiler başvuru formunu doldurduktan yaklaşık 2 hafta kadar sonrasındaki süreçte diğer aşamaya geçip geçmemesini bildiren cevap gelir. Ona göre kişi istenen evrakları hazırlamaya başlar.

Hazırlamanız gereken evrakların listesi geldikten sonra eksiksiz temin edilen evraklarla beraber vize başvuru merkezine gidiyorsunuz. Burada sizle sözlü mülakat yapılmadan görevliler tarafından evraklarınız teslim alınır ve bir adet parmak izi taramasından geçirilirsiniz.

Geçerlilik süresi devam eden pasaportunuz ile beraber başvuru formunuzu vize yetkilileri İngiltere konsolosluğuna gönderir.

Tüm değerlendirmeler sonucunda evraklarınızda eksiklik olmadığı görülürse vize sonucunuza göre pasaportunuza basılan vize vize birimlerine yollanır. Siz bu birimlerden teslim alabilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİRDE BUNLARA BAKIN