Dolar 32,1271
Euro 35,1180
Altın 2.227,54
BİST 8.828,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Açık
İstanbul
13°C
Açık
Pts 16°C
Sal 8°C
Çar 12°C
Per 12°C

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun Kavga Ettiği İddiası

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun Kavga Ettiği İddiası
23 Nisan 2018 13:21

TARTIŞTILAR İDDİASI

Eşi Kadir Doğulu için sürpriz doğum günü partisi düzenleyen Neslihan Atagül’ün parti çıkışında ayrı olmaları sebebi ile kavga ettiler iddiasını orataya attı.Gece sonunda ayrı giden çift kavga tartışma iddialarını ise yalanladılar.

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun 36. yaş günü için Kadıköy Füreyya Meyhanesi’nde sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Geceye ünlü isimler katılırken isimler arasında Murat Dalkılıç ile sevgilisi Hande Erçel, Erkan Kolçak Köstendil ile nişanlısı Cansu Tosun, Seda Güven, Kaan Urgancıoğlu da vardı.

PARTİDEN AYRILIRKEN DALGINDI

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu meyhaneden ayrı çıktı. İddiaya göre; çift gecede kavga etti. Neslihan Atagül partiden ayrılırken dalgındı.

NESLİHAN ATAGÜL TARTIŞMA İDDİALARINI YALANLADI

Neslihan Atagül taksiye binerken “İçeride eşiniz Kadir Doğulu ile tartıştığınız söylendi, doğru mu?” sorusuna “Yok öyle bir şey. Arabada yer olmadığı için eşim gelemedi. Ben misafirlerimi götürüyorum” cevabını verdi.

”HAYATIMDAKİ EN GÜZEL ŞEY NESLİHAN”

Kadir Doğulu ise çıkışta şunları söyledi: “Canım karım bana bu sürpriz geceyi organize etmiş. Onu çok seviyorum. Hayatımdaki en güzel şey Neslihan.”

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel ilk kez poz verip “Mutluyuz, çok şükür” dedi.

Nişanlısı Cansu Tosun ile partiye katılan Erkan Kolçak Köstendil meyhaneden çay bardağı ile çıktı.

Kaan Urgancıoğlu’nun tişörtündeki ‘Beni tanıdıkca seversin’ yazısı dikkat çekti.