Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 14°C

Rıdvan Dilmen Alex’i Yere Göğe Sığdıramadı

Rıdvan Dilmen Alex’i Yere Göğe Sığdıramadı
4 Nisan 2018 15:50

Bir zamanlar Fenerbahçe’nin Efsane isimlerinden olan futbolcu Rıdvan Dilmen Şimdi ise spor yorumculuğu yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübünün Başkanı Aziz Yıldırımın ‘Alex de Souza’yı Daha fazla Büyütmeyin’ açıklamasına Rıdvan dilmen’den cevap geldi.

Alex’i yere göğe sığdıramayan bir zamanların efsanevi futbolcucusu ve aynı zamanda hali hazırda spor yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen Alex hakkında şunları ifade etti.

“Alex, Fenerbahçe tarihinde benim gördüğüm bir numaralı yabancı futbolcudur. Kulüplerin sembolleri vardır. Onlardan biri benimdir, Can abidir, toprağı bol olsun, Lefter’dir, Alparslan abidir, Oğuz’dur, Aykut hocadır.

Alex de gelen yabancılar içinde en önemli değerdir. Alex bir değerdir. Alex isteseniz de istemeseniz de Fenerbahçe tarihinde önemli bir değerdir. 100’lerce gol atmış, bizlerden daha faydalı olmuş bir oyuncu. Ben de oyuncu olarak çok büyük bir oyuncuydum. Fayda olarak Alex’in yarısı kadar değildim.” ifadesini kullandı.

Aziz Yıldırım dün yaptığı konuşmada neler söylemişti?

“Bizde kaide ve genel düşüncemiz daima kulübe yardım eden ve yanında olan insanları korumaktır. Biz de o şekilde davrandık, Alex’i bu kadar büyütmeyin. Eğer o kadar büyük olsaydı şu ana kadar bir takım çalıştırırdı, bir yerde sportif direktör olurdu.

Bu kulüpten Can’lar, Lefter’ler şarkıların söylendiği insanlar gelip gitmiştir. Bizler de gelip geçiciyiz. Ama önümüzdeki günlerde Alex gibi iyi oyuncular transfer etme mecburiyetimiz var. Onu da yapacağız.”