Dolar 38,8438
Euro 43,6854
Altın 4.035,71
BİST 9.668,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 22°C
Çar 26°C
Per 28°C
Cum 28°C

KAGİDER Global Buluşması Londra’da gerçekleşti

KAGİDER Global Buluşması Londra’da gerçekleşti
19 Mayıs 2025 16:55

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) tarafından kadın girişimciliğini küresel ölçekte desteklemek amacıyla hayata geçirilen KAGİDER Global platformunun ikinci buluşması, Londra’daki tarihi Lansdowne Club’da gerçekleştirildi.

İSTANBUL (İGFA) – Tanıtım toplantısı ve ilk buluşması Mart ayında New York’ta 100’e yakın katılımcı ile yapılan platformun Avrupa lansmanı ise Londra’da gerçekleşti. Londra’daki tarihi Lansdowne Club’da düzenlenen buluşmaya 158 kişi katıldı.

KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Esra Bezircioğlu ve Başkan Yardımcısı Şila Gök ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma, Londra’da yaşayan Türk kadın girişimciler, üst düzey yöneticiler ve akademisyenleri bir araya getirerek, sınırların ötesine geçen bir dayanışma ortamı sundu.

KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Esra Bezircioğlu, kadınların iş dünyasındaki varlığının yalnızca ekonomiye değil, topluma, dönüşüme ve kalkınmaya da önemli katkılar sunduğunun farkında olduklarını belirterek, Londra’da kurulan bağların, gelecekte güçlü iş birliklerine ve uluslararası ortak projelere dönüşeceğine yürekten inandığını söyledi.

Katılımcılar, bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecekteki iş birlikleri ve ortak projeler için heyecan duyduklarını ifade ettiler.

Buluşmada, iş kadınlarının yaratıcılığını, liderlik potansiyelini ve ekonomik katkısını küresel arenada artırmaya yönelik stratejiler ele alındı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.