Dolar 42,2197
Euro 48,8181
Altın 5.432,26
BİST 10.924,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 15°C
Per 15°C

Başkan Ercan Özel: “Gönül rahatlığıyla Kozdere Çamlığı’nda piknik yapılabilir”

Başkan Ercan Özel: “Gönül rahatlığıyla Kozdere Çamlığı’nda piknik yapılabilir”
9 Temmuz 2025 13:17

Bursa’da Yenişehir Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların en çok tercih ettiği mesire alanlarından biri olan Kozdere Çamlığı’nda haşerelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) – Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Yenişehirliler tarafından piknik yapmak için tercih edilen yerlerin başında gelen Kozdere Çamlığı’nda kene olduğu iddialarına karşı Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’in talimatıyla ilaçlandı. Vatandaşların gönül rahatlığıyla Kozdere Çamlığı’na gidebileceğini ifade eden Başkan Ercan Özel, “Kozdere Çamlığı, hemşehrilerimizin özellikle yaz aylarında tercih ettiği bir alan. Halkımızın rahatça piknik yapabilmesi ve gönül rahatlığıyla bu bölgeye gelebilmesi için, periyodik olarak ilaçlıyoruz” dedi.

Başkan Ercan Özel, piknik yapacaklar için bir de uyarıda bulundu. Özel; “Piknik yapan vatandaşlarımızdan özellikle çöplerini toplayarak, çöp kutularına atmalarını ve mangal yaptıktan sonra muhakkak ateşi söndürmelerini rica ediyorum” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.