Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşecek

Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşecek
16 Ekim 2018 01:59

MHP kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli’nin bugün bir araya geleceklerini açıkladı.Görüşmede, liderlerin uzlaşması halinde ittifakın çerçevesi belirlenecek. Partiler hangi ilde, hangi profilde tespit edilecek, bunlara karar verilecek. Liderlerin çizdiği sınırlara göre kurmaylar bir kez daha bir araya gelerek teknik çalişma yapacak.

İki liderin görüşmesinde MHP’nin Meclis’e sunduğu af teklifinin de gündeme gelmesi bekleniyor. MHP’nin teklifi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanlığı’nın bir çalışma yaptığını söylemişti. Erdoğan Kızılcahamam kampunda ise “Cezaevlerini boşaltmak için af çıkarılmaz” değerlendirmesini yapmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.