Dolar 41,8181
Euro 48,5950
Altın 5.580,45
BİST 10.316,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 20°C
Cts 20°C

Bilecik’te mahalleli el ele verdi, cami baştan sona yenilendi

Bilecik’te mahalleli el ele verdi, cami baştan sona yenilendi
27 Mayıs 2025 11:05

Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bağlı Beşikli Mahallesi’nde yılların yorgunluğunu taşıyan Taşlık Camii, mahalleli ve muhtarın öncülüğünde imece usulüyle baştan sona yenilendi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Mahalle halkının el birliğiyle gerçekleştirdiği bu anlamlı çalışma, hem gönülleri ısıttı hem de dayanışmanın gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Uzun yıllardır bakımsız kalan ve artık ciddi tadilata ihtiyaç duyan cami için kolları sıvayan Beşikli Mahallesi Muhtarı Bayram Keteci, hayırsever vatandaşlarla birlikte harekete geçti. Camiye önce iç sıva ve boya işlemleri yapıldı. Ardından doğalgaz tesisatı yenilendi, modern bir kombi sistemi kurularak ibadethanenin kışın da sıcak kalması sağlandı.

“BİRLİKTE BAŞARDIK”

Muhtar Bayram Keteci, caminin yenilenmesinde katkı sunan herkese teşekkür ederek, “Bu cami sadece ibadet edilen bir yer değil, mahallemizin kalbi. Hep birlikte taşın altına elimizi koyduk ve yıllardır bekleyen bu sorunu çözüme kavuşturduk. İmece ruhu hâlâ yaşıyor” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.