Dolar 39,2405
Euro 44,7430
Altın 4.185,11
BİST 9.170,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Halk Et Mobil bu kez Çayırova’da!

Halk Et Mobil bu kez Çayırova’da!
29 Mayıs 2025 17:25

Kocaeli İzmit Belediyesinin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirdiği Halk Et Mobil, uygun fiyatlı ve kaliteli et ürünlerini bu kez Çayırova halkıyla buluşturdu

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlar için hayata geçirdiği Halk Et projesi, Kocaeli’nin dört bir yanında vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Uygun fiyatlı, sağlıklı ve güvenilir et ürünlerini halkla buluşturan Halk Et Mobil, bu kez Çayırova ilçesinde hizmet verdi.

ÖZER, “BEREKETLİ OLSUN”

İzmit Belediyesi Başkanvekili Özcan Özer, Halk Et Mobil’in Çayırova’daki hizmeti sırasında yaptığı açıklamada, “Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’in uygulamaya koyduğu; vatandaşlarımızın bu zorlu ekonomik şartlarda uygun ve kaliteli ete ulaşabildiği Halk Et Mobil bugün Çayırova’da hizmet veriyor. Vatandaşlarımıza afiyet olsun, bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ENİŞ’TEN, HALKIN BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ise, “Vatandaşlar çok memnun. Çok güzel bir uygulama. İnsanların aylar sonra ulaşabildiği en uygun fiyatlı et. Bunun devamlılığının olacağını Fatma Başkanımız her fırsatta dile getiriyor. Hatta kendi çiftliklerini kuracağını da belirtiyor. Bununla beraber ileriki süreçlerde halkın belediyesi olan İzmit Belediyesi 12 ilçeye de bu fırsatı eşit şekilde sunmaya devam edecektir. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.