Dolar 42,2290
Euro 48,8531
Altın 5.540,59
BİST 10.893,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 15°C
Cum 15°C

Kocaeli Kandıra sahillerinde çadır denetimi

Kocaeli Kandıra sahillerinde çadır denetimi
10 Temmuz 2025 11:17

Kocaeli Büyükşehir Zabıta ve güvenlik ekipleri, Kandıra sahillerinde çevre düzeni ve güvenliği için denetimleri arttırdı.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve güvenlik ekipleri, Kandıra’daki Mavi Bayraklı plajlarda çevre düzeni ve güvenliğini sağlamak amacıyla kamp alanları dışında çadır kuran vatandaşları uyardı.

ZABITA EKİPLERİ SAHİL DENETİMİNDE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yaz sezonu boyunca Kandıra sahillerinde artan yoğunluk sebebi ile denetimlerini arttırdı. Çevre düzeni ve vatandaşların güvenliği için çalışmalarını sıklaştıran zabıta ekiplerine güvenlik birimi de eşlik etti. Ekipler, ortak kullanım alanı olan sahiller ve yeşil alanlarda çadır kuran vatandaşları uyararak bilgilendirdi.

PLAJLARA ÇADIR KURANLAR UYARILDI

Büyükşehir’in Kandıra ilçesinde bulunan Mavi Bayraklı plajlarının kriterlerinin korunması için titiz çalışmalar gerçekleştiren ekipler, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çadır denetimi gerçekleştiriyor. Ekipler, kamp alanları dışında çadır kuran vatandaşları uyarırken herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyor. Bu denetimler ile hem vatandaşların güvenliğinin hem de çevre ve denizlerin korunması hedefleniyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.