Dolar 32,5201
Euro 34,8202
Altın 2.467,36
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Erenköy Nakliyat Firmalarının Kalitesi Nasıl?

Erenköy Nakliyat Firmalarının Kalitesi Nasıl?
22 Mart 2021 16:51

 

İnsan psikolojisine yer değişikliği iyi gelir. Ancak yer değiştirmek için gerekli olan nakliye süreci oldukça yorucu ve zahmetlidir. Eski yöntemlerle taşınmış olanlar için durum yorucu ve meşakkatli olarak nitelendirilir. Erenköy nakliyat firmalarının evden eve hizmetiyle tanışmış olanlar için durum böyle değildir. Eskiden taşınmak isteyen kişi, nakliye sürecinin her aşamasında yer almak zorundaydı.

Eşyaların paketlenmesi için gerekli olan koliler satın alınır veya marketlerden istenirdi. Malzeme tedarikine aylar öncesinden başlanırdı. Toplanan paketleme malzemeleri kullanılarak eşyalar haftalar öncesinden paketlenmeye başlanırdı. Paketleme işlemine erken başlanınca arada gerekli olan eşyaların kolilerden çıkarılması gerekirdi. Çünkü evde yaşam devam ettiğinden eşyalara ihtiyaç duyulurdu.

Nakliye gününe kadar bir kamyonet ve elemanlar ayarlanırdı. Ayarlanan elemanlarla eşya sahibi de taşıma işini yapardı. Her aşamasında yer almak zihnen yıpratır. Eşyaları taşıma aşaması bedenen de yorar. Klasik ve eski nakliye merdivenden ve sırtta taşınarak gerçekleştirilirdi. Kartal nakliyat firması hizmetleri evden evedir. Evden eve nakliyat firmalarının hizmetlerinde müşteriler ellerini hiçbir şeye sürmezler. Müşterinin yapması gereken tek şey nasıl bir hizmet istediğini beyan etmektir.

Yazılı olarak sözleşmeye kaydedilen ifadeler aynen uygulanacaktır. Hizmetleri kaliteli ve profesyonel olan firmalar müşterileriyle sözleşme imzalar. Sözleşmede nakliyeye dair bütün detaylara yer verilir. Müşteri ve firma yetkilisi tarafından imzalanır. İmzalanan sözleşmelerden iki nüsha çıkarılır. Biri müşteride diğeri firmada kalır. Sözleşmeler müşterinin alacağı hizmetin garantisidir.

Erenköy Nakliyat Firmalarından Profesyonel Olanı Seçme

Kartal, İstanbul’un gözde semtlerindendir. Kalabalık olan semtte devamlı birileri taşınır. İl içinde ve şehirlerarası taşınanlar çok. Talep fazla olunca Erenköy şehirlerarası nakliyat hizmeti veren firmaların sayıları da her geçen gün artmaktadır. Ekonomide, arz ve talep dengededir. Talep çoksa arz edilen hizmetler de o nispette çok olacaktır. Kartal’daki nakliyat hizmetlerine olan talebin karşılanması için yeni firmalar kurulmuştur.

Yeni kurulanlar arasında iyi olanlar da vardır. Ancak nakliyat, hassas bir iştir. Tecrübe, deneyim ve yılların sistemi sayesinde profesyonel hizmet sunulabilir. Her geçen gün açılan firmalar arasında en iyisini ve profesyonelini seçmek gerekir. En iyisinin seçilmesi müşteriyi rahat ettirir. Eşyaların zarar görmemesi ve karşılaşılan sorunların pratik bir şekilde çözüme kavuşturulması için profesyonel firmadan hizmet satın alınlıdır.

Tercih yaparken Erenköy nakliyat fiyatları değil sunulan hizmetin kalitesi baz alınmalıdır. Fiyatlar, firmanın sunduğu hizmetin kalitesini yansıtmaz. Hangi firmayı seçeceğiniz konusunda kara veremiyorsanız size iki tavsiyede bulunabiliriz;

  1. Yakın zamanda taşınan arkadaşlarınıza hizmet aldıkları firmaları sorun. Firmaların olumlu ve olumsuz taraflarını not edin. Sizin için vazgeçilmez olan kriterleri özellikle sorgulayın.
  2. İnternetten araştırma yapın. Arama motorlarından herhangi birisinden yapacağınız aramayla ekranınıza çok sayıda firma adı yansıyacaktır. Firmalar arasında adını duyduklarınızdan başlayabilirsiniz. Firmanın sitesini mutlaka inceleyin. Sitede yer alan hizmetler konusunda bilgi edinin. Şayet verilen bilgiler yetersiz geldiyse iletişim numarasını arayıp sorularınızı sorabilirsiniz. Sorularınıza alacağınız cevapların tatmin ediciliğine dikkat edin. Araştırmanın en son ve en önemli aşaması; müşteri yorumlarının okunmasıdır. Yorumlar mantık çerçevesinde yorumlanmalıdır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.