Dolar 32,4831
Euro 34,5443
Altın 2.475,04
BİST 9.526,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

Eşya Depolamada Eşya Saklama Süresi Ne Kadar?

Eşya Depolamada Eşya Saklama Süresi Ne Kadar?
3 Ocak 2021 12:08

Eşya depolama, hizmeti veren sektörde sayısız firma vardır. Bu firmaların birçoğu eşyaların depolanması sırasında eşyaları tek tek sigorta kaydı altına alır. Deprem, yangın, sel ve hırsızlık gibi olumsuz durumlara karşı eşyalarınız bu sigorta ile firma güvencesi altına alınır. Ayrıca başta sözleşme imzalayarak müşteri ve firma olarak karşılıklı hizmet esasları kabul edilir ve böylece iki tarafında hakları sözleşme kapsamında saklı tutulur.

Fazla ve bir süre kullanılmayacak eşyaların saklanacak yer olmadığı takdirde saklanması için eşya deposu hizmeti oldukça faydalı bir hizmettir. Birçok nedenden dolayı eşyalarınızı bir süre kullanmayacak olabilirsini. Evinizin, ofisinizin eşyalarınızı ya da antika ve sanat eseri eşyalarınızın depolama sayesinde güvenle saklayabileceğiniz depolar bulabilirsiniz.

Eşyalarınızı Ne Kadar Süre Depolayabilirsiniz?

Eşya depolama ve birçok eşya depolama firması müşterilerine kurumsal ve profesyonel depolama hizmeti sunar. Her firmanın hizmet kapsamı ve özellikleri farklı olsa da benzerlikler vardır. Eşya depolama firmaları depolama sürelerini müşterinin tercihine bırakır. Fazla ve saklamak için yer bulamadığınız eşyalarınızı depolayacağınız süreye siz karar verebilirsiniz.

Eşyalarınızı istediğiniz süre kadar depolayabileceğiniz gibi firma ile anlaşıp ödeme seçeneklerini de aylık ya da yıllık olarak yapabilirsiniz. Bu tamamen siz ile tercih edeceğiniz Zeytinburnu eşya depolama firması ile aranızda yapacağınız sözleşmeye bağlıdır. Ancak sektörde depolama hizmeti veren firmaların birçoğu bu süreyi müşterilerinin tasarrufuna bırakır.

Depolama Sırasında Eşyalar Nasıl Saklanır?

İstanbul Avrupa yakası eşya depolama hizmeti almak istiyorsanız eşyalarınızın nasıl ne hangi şartlarda saklanacağını bilmeniz gereklidir. Eşyalarınız depolamadan önce mutlaka korunaklı bir şekilde paketlenir. Paketleme sırasında depoya konulacak her eşyanız kayıt edilerek sigorta kapsamına alınır. Sigortalanan eşyalarınız hacmine göre ya bir depo odasında ya da konteynırda düzenli şekilde muhafaza edilir.

Tercih edeceğiniz deponun temiz ve düzenli olması eşyalarınızın zarar görmemesi ve diğer müşterilerin eşyaları ile karışmaması adına oldukça önemlidir. Siz de eşya depolama hizmetine ihtiyaç duyuyorsanız Depo İstanbul kiralık depo https://www.depoistanbul.com.tr/ sitesi ile iletişime geçerek hizmet alabilirsiniz. İster ir ev dolusu ister parça eşyalarınızı ya da ofis eşyalarınızı dilediğiniz gibi eşya depolama hizmeti ile muhafaza edebilirsiniz.

Depo İstanbul Sigorta Garantili Eşya Depolama Şirketi

Depo İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı: Bayram GÜNHAN

Web Adresi:; https://www.depoistanbul.com.tr

Ücretsiz Danışma Hattı: 444 30 52

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.