Dolar 32,5785
Euro 34,6971
Altın 2.521,50
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Teknolojinin gelişmesine paralel olarak farklı sektörlerde, insanların ihtiyaç duyduğu alanlarda birçok hizmet ortaya çıkmakta ve faaliyet alanına göre kurumsal hizmetler, firma ve şirketler tarafından verilmektedir.

Evden Eve Nakliyat Hizmetleri
11 Şubat 2021 15:31

Teknolojinin gelişmesine paralel olarak farklı sektörlerde, insanların ihtiyaç duyduğu alanlarda birçok hizmet ortaya çıkmakta ve faaliyet alanına göre kurumsal hizmetler, firma ve şirketler tarafından verilmektedir. Eksper Nakliyat, insanlar için gayet zor olan taşımacılık hizmetlerini son teknoloji ekipmanları ve alanında uzman kadrosuyla profesyonel hizmet sunarak, zahmetsiz ve kolay bir hale getirir.

İnsanlar, farklı sebeplere bağlı olarak şehir içi veya şehirlerarası olmak üzere evlerini taşımak durumunda kalırlar. Özellikle yeni ev satın alma, ev değişikliği gereksiniminin ortaya çıkması, ev sahibi ile anlaşamama, tayin, iş değişikliği gibi durumlara bağlı olarak evden eve nakliyat hizmetine ihtiyaç duyarlar. Avcılar evden eve nakliyat firması, nakliyat sektöründeki profesyonel hizmeti ile taşımacılıkta kullandığı son teknoloji ekipmanlarıyla, nakliyat sektörüne yenilikçi bir anlayış kazandırarak kaliteli hizmeti uygun fiyat garantisiyle sunar.

Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılır?

Şehir içi ve şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetlerinde Esenyurt evden eve nakliyat firması, uzman kadrosu ve son teknoloji ekipmanları ile sektörde tercih edilen ilk adrestir. Evden eve nakliyat hizmetlerinde evde kullanılan mobilya ürünleri, buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, çamaşır kurutma makinesi, bulaşık makinesi, mutfak araç ve gereçleri, oturma grubu, salon takımı, kanepe, mutfak masası gibi tüm eşya ve malzemeler dayanıklı ambalajlar ile sarılarak yeni adrese taşınır.

Taşıma hizmetlerinde öncelikle, müşterilerin vermiş olduğu adrese personel yönlendirilerek eşyaların hacmi, kapasitesi, sayısı, binanın konumu hakkında bilgi edinilir. Ücretsiz olarak ekspertiz işlemleri gerçekleştirilir. Nakliye hizmeti ile ilgili tüm işlemlerin yer aldığı ve tarafların hukukunu korumak amacıyla müşteri ile birlikte sözleşme imzalanır. Eşyalar sigortalanır. Belirlenen taşıma günü ve saatinde, tüm eşyaları taşıyabilmek için taşıma gününden 1 gün öncesinden evde kullanılan eşyalar dayanıklı ambalajlar ile sarılarak taşımaya hazır hale getirilir.

Eşyalar, asansörlü taşıma sistemi ile araca yüklenir ve uzman şoförler tarafından yeni adrese ulaştırılır. Araçtaki eşya ve malzemeler, yeni adrese taşınarak müşterinin isteği doğrultusunda odalara yerleştirilir. Demontajı yapılan mobilya ürünlerinin montajları yapılarak kullanıma hazır hale getirilir. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra nakliyat hizmeti sonlandırılır. Profesyonel nakliye hizmeti için Eksper Nakliyat ile iletişime geçebilirsiniz.

Asansörlü Taşıma Sistemi İle Evden Eve Nakliyat

Taşımacılık hizmetlerinde en önemli unsurlardan birisi de eşyaların zarar görmemesi ve hızlı bir şekilde nakliyat hizmetinin tamamlanmasıdır. Bunun için asansörlü taşıma sistemi ile eşyaların güvenli bir şekilde taşınması yeterli olacaktır. Apartmanların iç merdiven genişliklerinin eşya taşımaya engel teşkil edecek şekilde dar olması, eşyaların bulunduğu dairenin kat seviyesinin yüksek olması gibi durumlarda asansörlü taşıma sisteminin kullanılması zorunlu hale gelir.

Başakşehir evden eve nakliyat firması, asansörlü taşıma sistemi ile tüm eşyaları, malzemeleri güvenli bir şekilde taşınmasını sağlayarak hem zamandan tasarruf hem de müşterimiz açısından ekonomik bir taşıma hizmeti sunar. Profesyonel evden eve nakliyat hizmeti için 7/24 saat hizmet veren Eksper Nakliyat firması ile iletişime geçebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.