Dolar 32,5659
Euro 34,7746
Altın 2.492,39
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Free Tour

Free Tour
7 Mayıs 2021 12:26

 

Free Tour Istanbul ile insanların seyahat alışkanlıkları değişebilir. İnsanların seyahat ile ilgili farklı alternatiflere açık olması beklenen bir durum olarak karşımıza çıkar. Bunun yanı sıra İstanbul ilimiz aynı zamanda bir medeniyet beşiği olduğu için birçok gezilecek yer bulunur. Bu nedenle de her sene birçok turistin bu uğrak mekânları tercih etmesi görülür.

Seyahat amacı ile bu büyük şehre gelen milyonlarca insan aynı zamanda turistik geziler için de yine yeni rotaları keşfederler. Sultanahmet’ten Ayasofya’ya yapılan bir yol güzergâhı aynı zamanda bir tarihi yolculuk olarak karşımıza çıkar. Bu aşamada seyir için farklı alternatifleri değerlendirmek mümkün olabilir.

İstanbul İçin Seyahat Rotası

Free Walking Tour Istanbul gibi alternatif yöntemler ile şehri dolaşırken bu mekânlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak mümkün olabilir. Bunun dışında ihtiyaç duyulan bilgi edinimi aşamasında deneyimli rehberler ile tatmin edici bir yöntemin karşımıza çıkması muhtemeldir. Son zamanlarda popülerleşen yürüyüş parkuru gezintileri ile bu tür mekânları daha başarılı bir şekilde incelemek mümkün oluyor.

Dil ve tarih uzmanlarının eşliğinde yapacağınız bu etkinlik aynı zamanda ücretsiz olarak sizlere sunuluyor. Sunulan bu etkinlik ile birlikte başarılı ve keyifli bir tarihi tecrübeyi edinmek aynı zamanda sizlere önemli bir alternatif olarak yerine getirilir. Tarihi ve tarihi dokuyu bir arada yaşamak ve aynı zamanda İstanbul’un tarihi yerlerini görmek bu tür turlar ile mümkün olabilir. Viaurbis sitesinden konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Yürüyerek Açık Havada Gezinin

Istanbul Free Tour etkinliğine katılarak siz de ücretsiz bir şekilde şehrin önemli tarihi ve turistik noktalarını keşfedebilirsiniz. Sonuç olarak tarihi mekânları ücretsiz bir şekilde tanımak için bu tür organizasyonlar tam size göredir. Günümüzde insanlar bu yeni yöntemi tercih ederler.

Aynı zamanda bu yöntemin uygulanması ile birlikte sosyal bir etkileşim sağlanarak insanların birlikte hareket etmesi sonucu da karşımıza çıkar. Bu amaçla kullanılan rehberlik hizmetleri ile başarılı bir şekilde gezinti yapmak mümkün. Günümüzde yeni bir yöntem olan ve aynı zamanda katılımcılar açısından da Viaurbis tarafından ücretsiz olarak sunulan bu hizmet sayesinde siz de seyahat edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.