Dolar 32,5013
Euro 34,8201
Altın 2.488,07
BİST 9.557,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Telefon Haberleri

Telefon Haberleri
7 Ağustos 2021 11:57

Teknolojik cihazlar zaman içerisinde kendilerini yenilemektedir. Farklı markalar farklı modeller çıkararak insanların ihtiyaçlarını görmektedir. Bazı insanlar ellerinde bulunan cihazları da aktif olarak kullanamamaktadır. Telefon haberleri sayesinde hem yeni çıkan cihazlardan haberdar olmak hem de elde bulunan cihazların özelliklerini net bir şekilde öğrenmek mümkündür. Teknoloji haberlerinin bulunduğu siteler sadece akıllı cep telefonlarını da kapsamamaktadır. Bu tür platformlarda bilgisayarlardan akıllı saatlere kadar hemen her türlü cihaz hakkında haber sahibi olunabilmektedir.

Sosyal Medya

Webmaster olarak bilinen kimseler haberlerin net bir şekilde yayımlanabilmesi adına farklı siteler kurmaktadır. Ancak son zamanlarda sitelerin ziyaret oranları giderek düşmektedir. Bu durumun nedeni insanların internet kullanım alışkanlıklarının değişim göstermesi şeklinde açıklanmaktadır. Online sistemlerde güncel olan haberlerin öğrenilmesi de yeni ürünlerin tanıtılması da artık sosyal medya platformları aracılığı ile gerçekleştirmektedir.

İnsanların sosyal medya kanallarını farklı nedenler ile kullanmasının nedenleri bir hayli çeşitlidir. Öncelikli olarak sosyal medya platformlarında kişisellik söz konusudur. Bu sayede insanlar sadece görmek istedikleri kişileri ya da takip etmek istedikleri haberleri ekranlarına getirebilmektedir. Bunun yanı sıra platformlar üzerinden haberlere ya da kişilere yorum yapmak da mümkündür. Kullanım oranlarının her geçen gün yükselmesi ile birlikte web kullanımı konusunda uzman olan kişiler kendilerini sosyal medya alanında da geliştirmişlerdir. Böylelikle aynı kişilerden sosyal medya ile alakalı olan sorulara da yanıt alınabilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.