Dolar 32,4790
Euro 34,9431
Altın 2.436,33
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Valorant Rp- Lol Rp Hesap Fiyatları

Valorant Rp- Lol Rp Hesap Fiyatları
8 Ekim 2021 12:31

Oyun hesapları satın alacağımız zaman, farklı birçok hesap karşımıza çıkar. Valorant rp veya lol rp gibi rütbeli olan hesapları satın alacağınız zaman farklı miktarda fiyat seçenekleri bulunur. Sitemizde bu türdeki rütbeli hesapların fiyatları seviyelere göre belirtilmiştir. Sizlere sunduğumuz farklı fiyatlardaki bu hesapları oyun bütçenize göre uygun şekilde satın almanız mümkündür.  Satın aldığınız bu hesaplarda iptal iade işlemlerine uygun davranılması halinde işlemleriniz çok kısa sürede yerine getirilir.

Valorant Rp- Lol Rp Güvenilir Hesaplar mı?

Stratejik ve macera oyunlarını oynarken bütün sistemin sağlam şekilde ilerlemesini isteriz. Rekabeti seven bazı oyuncular başlangıç seviyesini oynamadan üst seviyelere çıkmak isterler, işte bu durumda bu türdeki hesapları güvenli bir şekilde oynayabilmektedirler.

Oyun hesapları satın alacağınız noktada, güvenilir yerlerden işlem yapmanız gerekir. Güvenilir sitelerden sağlam hesaplar almadığınız takdirde oyun hesaplarınızda ciddi sorunlar oluşabilir. Bizler sitemizde sizlere uygun olan e-pinvalorant rplol rp gibi hesapları en güvenilir şekilde sunuyoruz. Oyun sırasında hangi seviyeden başlamayı tercih ederseniz ona uygun olan hesabı satın alabilirsiniz.

Özellikle sitemizde bulunan güvenli ödeme kanalları ile istediğiniz kampanyalı olan hesapları satın alabilirsiniz. Ayrıca sizlere sunulan taksit imkânı sayesinde alışverişinizde taksit seçeneklerini kullanabilirsiniz. Oyun oynarken oyun keyfinizin yarıda kalmaması için bizler 7/24 canlı destek platformumuz ile sizlere kusursuz hizmet etmeyi amaçlıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.