Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Çağla Şikel’den Youtube Kanalı Hakkında Açıklama

Çağla Şikel’den Youtube Kanalı Hakkında Açıklama
26 Ocak 2018 22:07

YouTube’daki kanalında saç, makyaj ve kıyafet kombinleri konularında deneyimlerini paylaşan Çağla Şıkel:“Ünlü olmamız YouTube için dezavantaj. Bizleri burada çok istemiyorlar. “Paran bittiği için mi buraya geçtin?” diyenler oluyor” açıklamalarında bulundu.Manken Çağla Şıkel; özel hayatı ve Youtube kanalı hakkında merak edilenleri Günaydın’dan Merve Yurtyapan’a anlattı.

Kanal açma fikri nasıl doğdu?

Şu anda ekranda bir projem olmadığı için iş olarak önceliğim YouTube kanalım oldu. Bu kanala çok kıymet veriyoruz. Beklediğimizin de üstünde ilgi gördü. Benim amacım insanların bana sorduğu soruları cevaplamaktı. İnsanların sorularına sosyal medyada birebir cevap veremiyorum. Bu kadar merak ediliyorsa, ben de çektiğim videolarla bunları anlatmak istedim.

Kanalınızda gündelik halinizi gördükleri için de bu kadar ilgi gösteriyor olabilirler mi?

‘Bizden biri’yi görmeleri, kanalımın abonesinin artmasına neden oldu. Şu anda 1.5 milyon takipçisi olan YouTuber’lar, sadece günlük hallerini çektikleri eğlenceli videolarla bu rakamlara ulaştı. Aslında bizim ünlü olmamız dezavantaj, YouTube’da bizleri çok fazla istemiyorlar. ‘Sen de mi buraya geçtin, paranız mı bitti?’ diyenler oluyor. Amacımız deneyimlerimizi paylaşmak. Anlatacak hikayemiz olduğu için buradayız.

Kanalınızdan para kazanıyor musunuz?

Biz bu işi para odaklı yapmadık. Ben hiç denecek kadar az reklam paylaşıyorum. YouTube’un da sadece bu amaçla kullanılmasını doğru bulmuyorum. Ama mesela kullanıp memnun kaldığım bir markayı önermek istiyorum. Bana havadan önüme çorba koyup ‘YouTube’da bunu içer misiniz?’ derlerse onlara geri dönüş yapmıyorum. Amacım doğru düzgün bildiğim şeyleri paylaşmak. Tabii ki hiç para kazanmıyor değiliz ama benim bel bağladığım bir ortam değil. Her şeyi bırakıp buradan yürüyeyim gibi bir durum yok.

Sizin için sanırım bu iş biraz hobi olarak başladı…

Kesinlikle. Konu seçerken stres oluyorum ama hayranlarımdan böyle bir karşılık almak benim için keyif.

Çekeceğiniz konulara nasıl karar veriyorsunuz?

Gün içinde aklıma gelen şeyleri çekiyoruz. Mesela bugün aklıma şu geldi: Saçlarım fön çektirdikten sonra kabarıyor. Ben de bunun önüne geçmek için 15 dakika bere takıyorum. Bu, başka insanların da muzdarip olduğu bir konu aslında. Kendime çok baktığım için çok fazla şey öğrendim.

En çok ne çekerken eğleniyorsunuz?

Her şeyi diyebilirim. Deli gibi tek başıma konuşup anlatmak hoşuma gidiyor. O gün isteksiz gelmiş gibi görünüyor olabilirim ama video çekmeye başlayınca hemen eğlenmeye başlıyorum. Tek malzeme benim ve ben de kendimle çok eğleniyorum.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.