Dolar 41,9609
Euro 48,8305
Altın 5.347,06
BİST 10.871,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Açık
İstanbul
18°C
Açık
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Dilara Kırmıt, Gazze için podyumda

Dilara Kırmıt, Gazze için podyumda
28 Ekim 2025 18:15

Dilara Kırmıt, başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra Gazze için düzenlenen bir defilede podyumda yer aldı.

İSTANBUL (İGFA) – Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, rol aldığı TV dizi filmindeki başarısıyla da dikkatleri üzerine çekerek, geldiği yerin tesadüf olmadığını gösterdi.

Başarılı güzel bu kez podyumda estirdiği rüzgarını Gazze’ye çevirdi.

AFWEU kurucusu Aydın Açık tarafından düzenlenen defilede tüm ihtişamıyla boy gösteren Dilara Kırmıt, bu organizasyon mesleki boyutu aşan, şartsız gönülden yer aldığım organizasyondu ifadesinde bulundu. Açık, modanın sadece estetik değil, aynı zamanda bir duruş olduğunu göstermek için bir araya geldiklerini belirterek, her tasarım, her adım, her bakış Gazze’deki soykırıma karşı bir ağıt olduğunu söyledi.

Koleksiyonlarıyla etkinliğe renk katan tasarımcılar Rusya’dan TATIANA MERKULOVA, OLGA PANTELEEVA, DARINA LEONID, Kazakistan’dan BRAND by ZHAMILYA, KUNDYS TAKIA, Türkiye’den AYFA WEDDING DRESS, SIBEL TİPİT VE ZEYEP KAYA oldu.

150 özel davetlinin katıldığı etkinlikte, bilet satışı ya da maddi sponsorluklar alınmadı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.