Dolar 32,5855
Euro 34,7974
Altın 2.507,93
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Ece Ronay – Mehmet Ali Erbil davası ertelendi

Ece Ronay – Mehmet Ali Erbil davası ertelendi
21 Ekim 2022 12:31

Mehmet Ali Erbil, son günlerde TikTok’ta yaptığı canlı yayınlarla konuşuluyor. Takipçilerinden pahalı hediyeler isteyen ünlü şovmenin, “Bu Onur hala araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?” şeklindeki sözleri gündem olmuştu. Erbil’in davalık olduğu Ece Ronay, 65 yaşındaki sanatçı hakkında ‘dilenci’ yorumunda bulunurken, konuk olduğu ‘2. Sayfa’ programında da çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

“GÜNLÜK KAZANCI 100 BİN TL”

Mehmet Ali Erbil günlük 70 ile 100 bin TL arasında para kazanıyor. Orada her tarzda insan var. Video paylaşıp takipçi elde ediyorsunuz ama canlı yayın açarsanız para kazanıyorsunuz. Bunun için karşı tarafla yarışma yapıyorsunuz, karşılıklı ceza verme oyunları oynuyorsunuz. İnsanlar da size canlı yayın boyunca hediye gönderiyor. Bu hediyeleri almanın belirli bir miktarda ücreti var. Aslında insanlar dalga geçiyorlar, karşılarında büyük gördükleri isimleri rezil duruma düşürüyorlar. Mesela karşılıklı yarışmada onu küçük düşürecek şeyler yaptırıyorlar. Genelde buraya ünü bitenler girmeye başladı. Son dönemde Merve Boluğur girdi, 7/24 canlı yayın açıyor. 700 TL gönderdiyseniz yarısını platform alıyor, 350 TL’si size geliyor. 48 saat canlı yayın açanlar var, uyurken de devam ediyor.

Apar topar hastaneye kaldırıldıMehmet Ali Erbil ameliyat oldu!Haberi Görüntüle

“CANLI YAYINLARDAN ANLAŞILACAĞI ÜZERE SAĞLIĞI YERİNDE”

İkili arasında devam eden davada yeni bir gelişme yaşandı. Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Ece Ronay Bilir katılırken, bir önceki celse hakkında zorla getirme kararı çıkartılan sanık Mehmet Ali Erbil katılmadı. Duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Ece Ronay Bilir şikayetinin devam ettiğini ve sanığın cezalandırılmasını istediğini belirtti. Şarkıcının avukatı, “Sanığın sağlığı sosyal medya platformlarında açmış olduğu canlı yayınlardan anlaşılacağı üzere gayet yerindedir” dedi.

“GELECEK CELSE HAZIR EDECEĞİZ”

Mehmet Ali Erbil’in avukatı ise “Müvekkilin geçirmiş olduğu ameliyat ve sağlık raporuyla mazeretli olduğu ortadadır. Gelecek celse hazır edeceğiz” ifadelerini kullandı.

'Biz hiçbir yerimizi açmıyoruz'

Mehmet Ali Erbil’den olay sözler!’Biz hiçbir yerimizi açmıyoruz’Haberi Görüntüle

ARA KARAR AÇIKLANDI

Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi, ara kararını açıkladı; sanık Mehmet Ali Erbil’in zorla getirilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

İDDİANAME

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Mehmet Ali Erbil’in mesajlarının Ece Ronay Bilir’in kişilik haklarını zedeleyecek biçimde hakaret içerdiği, bir başka mesajının ise ‘Tehdit’ suçunu oluşturduğu ifade edildi. Sanık Mehmet Ali Erbil’in ‘Elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz’, ‘Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret’ ve ‘Tehdit’ suçlarından 1 yıl 11 ay 15 günden 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

'TikTok’tan aldım'

Yeni arabasıyla görüntülendi’TikTok’tan aldım’Haberi Görüntüle

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.