Dolar 32,3620
Euro 34,9560
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Galatasaray Başkanından İddialı Açıklama

Galatasaray Başkanından İddialı Açıklama
3 Şubat 2018 13:36

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı takımın geleceğiyle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.Devre arası transfer dönemini sevmediğine işaret eden Cengiz “Maalesef çok iyi futbolcuları çok özel bir durum olmazsa ara dönemde bulamıyorsunuz.

Zaten seçim dönemi, yönetim yeni gelmiş, hocam da çok yeni, hocamın da kendi projeksiyonunu yapabilmesi için yeterli süresi yoktu. İnşallah biz devam edeceğiz ve önümüzdeki mayıs ayında dünyanın tepesine oynayacak bir takım kuracağımıza ve bütün seyirciyi çekeceğime, projelerimizi realite haline getirebileceğimize olan inancımızı muhafaza
ediyoruz” dedi.

Futbol takımının gidişatını değerlendiren Galatasaray Başkanı “Takımımızda istediğimiz amatör ruh. Sen profesyonelsin, ücretini alıyorsun, düzgün alamıyor olabilirsin şu anda o da var ama biz, terinin son damlasına kadar sahada mücadele eden sporcular istiyoruz. Biz onlara profesyonelliğin gerekliliklerini yani maddi koşulları sağlamakla yükümlüyüz.

Birçok sorun var maddi anlamdafakat taraftara şunu söyleyebilirim; biz oyuncularımızın gözlerinde o parıltıyı gördük. Fatih hocamızın gelişi bir ruh vermiş. Takımımız iyi bir ivme yakaladı, bizim amacımız bu ivmenin sürmesi. Tabii ki inişler çıkışlar olabilir fakat önemli olan hedefe ulaşmak, maratonu birinci tamamlamak. Fatih hocamızın da bunu tamamlayacağına inanıyorum” dedi.

“3 İŞ GÜNÜNDE KİMİ, NASIL GETİRECEKSİNİZ”

Ara transfer döneminde Galatasaray’ın sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere cevap veren Cengiz, bir programda sarf ettiği dünya yıldızlarının geleceği yönündeki sözlerine de açıklık getirerek, “Ben aynı programda diyorum ki mazbatayı aldığımız günden sonra devir teslim ile birlikte bize kalan 3 iş günü. 3 iş gününde siz kimi, nasıl getireceksiniz, nasıl bir mantıkla onu bağdaştırdılar anlamadım. Dediğim şu; Galatasaray bir dünya takımıdır, her zaman bünyesinde en az 2 dünya yıldızı olmak zorundadır. Yoksa ara transfer döneminde 3 günde ben Superman’i getireceğim demek zaten anlamsız olur. Yine de biz elimizden geleni yaptık” diye açıklama yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.