Dolar 41,4334
Euro 48,9206
Altın 5.030,28
BİST 11.331,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Kerem Kazaz Kapadokya’da yine zirvede

Kerem Kazaz Kapadokya’da yine zirvede
14 Temmuz 2025 16:17

Petrol Ofisi Maxima 2025 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü yarışı olan Kapadokya Rallisi’ni birinci olarak tamamlayan Team Petrol Ofisi pilotu Kerem Kazaz, genel klasman liderliğinde puan farkını açmayı sürdürdü.

İSTANBUL (İGFA) – Milli sporcumuz Kerem Kazaz ve co-pilotu Corentin Silvestre’den oluşan Team Petrol Ofisi ekibi, ilk günden itibaren devam eden yüksek sıcaklık ve zorlu koşullar altında mücadele edilen Kapadokya Rallisi’ni baştan sona lider götürerek en yakın rakiplerinin 30 saniye önünde birinci olarak tamamladı.

Ekip, Power Stage etabını da en hızlı zaman ile tamamlayarak Power Stage puanlarını hanelerine yazdırmayı başardı. Topladığı 30 puanla rallide elde edilebilecek maksimum puanı alan Team Petrol Ofisi, Petrol Ofisi Maxima 2025 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda en yakın rakibi ile puan farkını 31’e çıkardı.

Bir sonraki yarışında Team Petrol Ofisi pilotu Kerem Kazaz, 17-20 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Dünya Ralli Şampiyonası’nın WRC3 kategorisindeki Estonya Rallisi’nde zirve mücadelesi verecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.