Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Lazer Markalama Nasıl Yapılır?

Lazer Markalama Nasıl Yapılır?
18 Eylül 2021 19:27

İzmir lazer markalama makineleri konusunda en güvenilir kaynaklardan birisi olan firmamız, uzun yıllardır bu sektörde yer alan ve en iyiler arasına girmeyi başarmış bir markadır. Lazer baskı gibi birçok alanda hizmet veren işletmemiz, lazer markalama nasıl yapılır konusunda müşterilerine detaylı bilgileri aktarmaktadır. Lazer markalama, lazer markalama makineleri sayesinde gerçekleştirilirLazer ile gümüş kesim gibi birçok işlem yapılabilmekte ve bu işlemlerden birisi de markalama işlemidir. Lazer markalama için yoğun bir ışınlama gerçekleştirilir ve böylece kalıcı kod istenilen yüzeye sağlanır.

Lazer Markalama Makinelerinin Özellikleri

Lazer markalama makinelerinin en önemli özelliklerinden birisi yapılan işlemleri yüksek kalitede yapmasıdır. Makineyi kullanan kişiye bu konuda pek bir iş düşmemektedir. Makineler bu konuda her şeyi yapacaklardır. Bu makinelerin önemli özelliklerinden birisi de güvenilir olmasıdır. Oluşturulan kodların yüksek kontrastlı olması da bu makinelerin önemli özelliklerindendir. Bazı yüzeylerde işlenen kodların kalıcılığı riskli olabilmektedir ve bu riski en iyi şekilde ortadan kaldıranlarda lazer markalama makineleridir.

Lazer markalama makineleri, plastik, bakır, alüminyum, cam, karton veya ahşap gibi birçok yüzeye markalama yapabilmektedir. Söz konusu bu yüzeylere istenilir ise son kullanma tarihleri, istenilenir ise, kimlik kodları veya barkodlar eklenebilmektedir. Ürünün teknolojik bir ürün olmasının yanı sıra, ürünleri teknolojiye uygun bir hale getirme özelliği de vardır. Bu yüzden de fazlası ile tercih edilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.