Dolar 32,4790
Euro 34,9431
Altın 2.436,33
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Tektaş Pırlanta Yüzük Tercihi Nasıl Olmalıdır?

Tektaş Pırlanta Yüzük Tercihi Nasıl Olmalıdır?
13 Eylül 2021 22:33

Tektaş pırlanta yüzük tercihi yaparken kişilerin genel olarak pırlanta berraklığına dikkat etmesi gerekir. Pırlantanın rengi ve kesimi de bu aşamada oldukça önemlidir. Bunun sebebi seçilen yüzüğe pırlantanın doğru kesilmemesi durumunda yüzük zarafetini kaybedecektir. Yüzük tercihi yapılırken yüzüğün kaç karat olduğu da büyük önem taşır. Pırlantanın işçiliği oldukça önemlidir. Işığı tamamen yansıtarak parlaması da bu açıdan önemlidir. Bu durum sonucunda kişiler yüzük alırken pırlantanın kesimine dikkat etmeleri gerekir.

Tektaş Pırlanta Yüzük Modelleri Nelerdir?

 

Tektaş pırlanta yüzük genel olarak tercih oranı yüksek olan yüzükler arasındadır. Yuvarlak pırlanta tercihleri her zaman diğer modellere göre bir adım öndedir. Yüzük modellerine baktığımız zaman karşımıza damla kesim yüzükleri çıkıyor. Kalp kesim ve zümrüt kesim pırlanta yüzükler de genel olarak karşımıza çıkan yüzük modelleri arasında yer alır.

Kare kesim yüzük modelleri , oval kesim yüzük modelleri de genel olarak çok tercih edilirler. Tektaş pırlanta yüzük modelleri için https://www.luxodiamond.com/tektas-yuzuk adresinden hizmet alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.