Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Terzi Adem Altun: Moda ve Elegansın Birleşim Noktası

Terzi Adem Altun: Moda ve Elegansın Birleşim Noktası
28 Kasım 2023 13:19

 

Her dikişi özenle seçilmiş kumaşlarla harmanlayan Terzi Adem Altun, takım elbise, damatlık ve ceket koleksiyonları ile moda dünyasında fark yaratıyor. Şıklık ve zarafetin tam adresi olan Terzi Adem Altun, her detayda özel tasarımlarıyla öne çıkıyor.

Takım Elbise: Tarzınızı yansıtan, özgün ve modern kesimlerle buluşan takım elbiseler Terzi Adem Altun’un atölyesinden çıkıyor. İster klasik, ister iddialı tarzlara hitap eden renk ve desen seçenekleriyle, Terzi Adem Altun takım elbiseleriyle her anınızı bir moda şölenine çevirin.

Damatlık: Aşkın en özel anlarını taçlandıran damatlık modelleri, Terzi Adem Altun’un el işçiliğiyle birleşiyor. Her bir detayın özenle düşünüldüğü damatlık koleksiyonu, özel günlerinizde sizinle bütünleşerek unutulmaz kılacak. Terzi Adem Altun ile özel günlerinizde şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşayın.

Ceket: İş dünyasının ve günlük hayatın vazgeçilmezi ceketler, Terzi Adem Altun’un modern tasarımlarıyla öne çıkıyor. Fonksiyonellik ve zarafeti birleştiren ceket modelleri, iş günlerinizden özel davetlere kadar her ortamda size eşlik ediyor. Terzi Adem Altun ceketleri, tarzınızı tamamlayarak özgüveninizi artırıyor.

Terzi Adem Altun, moda ve elegansın birleşim noktasıdır. Her parça, özel bir hikaye anlatır ve size özel anlarınızda eşlik eder. Terzi Adem Altun ile stilinizi ön plana çıkarın, modaya yön verin.