Dolar 41,4340
Euro 48,9368
Altın 5.008,75
BİST 11.331,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 20°C

AK Parti Sakarya’dan Bakan Yumaklı’ya destek teşekkürü

AK Parti Sakarya’dan Bakan Yumaklı’ya destek teşekkürü
21 Eylül 2025 15:34

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sakarya’da çeşitli programlara katılarak tarım, sanayi ve fidancılık sektörlerini değerlendirdi. AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Şehrimize gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı Sayın Bakanımıza hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya’da bir dizi programlara katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın ziyaretlerine KEFEK Başkanı ve Milletvekili Çiğdem Erdoğan, milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Murat Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçe başkanları ve partililer eşlik etti.

Karasu’da ÇEKOK işletmesinde kivi hasadına katıan, Arifiye Fidancılık İşletmesi’nde fidancılık sektörü ile ilgili bilgiler alan Bakan Yumaklı, Sakarya Valiliği’ndeki Vali Rahmi Doğan’dan da tarımsal yatırımlar hakkında bilgiler aldı. Sektör temsilcileriyle tarım, orman ve su alanındaki projeleri değerlendiren Bakan Yumaklı, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde de Ballıkaya Barajı isale hattının ilk kısmı için ihale müjdesi vererek, Çamdağı Barajı ve dere ıslah çalışmalarını paylaştı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya’nın ürün desenine eklenen kivinin çiftçimizin gelir kapısı olduğunu ve ihracatı büyüttüğünü ifade ederken, MHP Sakarya İl Başkanlığı ziyaretinde ise Cumhur İttifakı’nın gücüyle Sakarya için güzel işler imza atılacağını belirtti. Tever, Bakan Yumaklı’nın yatırımları ve desteklerinin büyük önem taşıdığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Sakarya’yı tarım, sanayi ve üretimde daha güçlü bir noktaya taşıyacağız. Çiftçilerimize ve sanayicilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.