Dolar 41,9391
Euro 48,7999
Altın 5.540,56
BİST 10.941,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Altın Portakal’da ilk gala: Gelin Takımı 2

Altın Portakal’da ilk gala: Gelin Takımı 2
25 Ekim 2025 09:05

Altın Portakal, bir yıl aradan sonra “Gelin Takımı 2”nin galasıyla seyircisiyle yeniden buluştu. AKM Aspendos Salonu’ndaki gösterimin keyfi, film ekibinin katıldığı soru- cevap bölümünde de devam etti; salonda hem ekibin hem seyircilerin kahkahaları yankılandı.

ANTALYA (İGFA) – 62. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yılki ilk gala gösterimiyle seyircilerini selamladı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda Doğa Can Anafarta’nın yönettiği “Gelin Takımı 2”nin gösteriminin ardından film ekibi de seyirci karşısına çıktı.

Yönetmen Doğa Can Anafarta, oyuncular Ecem Erkek, Nilperi Şahinkaya ve Baran Bölükbaşı ile yapımcı Emre Oskay’ın katıldığı söyleşi de filmin kendisi kadar eğlenceli dakikalara sahne oldu. Baran Bölükbaşı, oyunculuk eğitimini Antalya’da aldığını hatırlatarak “Bu yüzden filmi sizinle burada izlemek çok güzel. Sizin seyrederken aldığınız keyif kadar biz de çekerken keyif aldık, bunun için herkese teşekkür ederim” dedi.

Ecem Erkek ise “Sette beş kadın, tartışmadan, sorun yaşamadan, harika bir çekim süreci geçirdik” derken filmdeki kadın tavırlarının ergence olduğu yönündeki bir eleştiriye şöyle cevap verdi: 40 yaşındaki kadın da, 80 yaşındaki kadın da, dul kalmış bir kadın da, 12 yaşında çocuğu olan bir kadın da genç bir kadınla aynı şekilde gülebilir, eğlenebilir, kahkaha atabilir” dedi.

Oyuncu Nilperi Şahinkaya ise filmdeki karakteri Deniz ile ilgili gelen soruları yanıtlayıp, karakter ile ilgili değerlendirmelerini açıkladı.

İlk profesyonel sinema tecrübesinde Derviş Zaim ile “Gölgeler ve Suretler” filminin yapımcılığını üstlendiğini belirten Oskay, “Farklı işler yapıyorum, her filmin farklı bir yolculuğu oluyor. Mesela ilk filmi bile yapmadan projenin hem tasarımcısı hem yönetmeni olan Doğa Can, Gelin Takımı markası yaratma fikriyle gelmişti. Benim de çok hoşuma gitti ve sonuçta seyirci de beğendi” diye konuştu

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.