Dolar 38,8553
Euro 43,7373
Altın 4.041,81
BİST 9.577,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 26°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Keçiören’de 1919 fidan toprakla buluştu

Keçiören’de 1919 fidan toprakla buluştu
20 Mayıs 2025 14:25

Keçiören Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yıl dönümü kutlamaları kapsamında fidan dikim etkinliği düzenlendi. “Herkesin Dikili Bir Ağacı Olsun” kampanyası çerçevesinde ilçedeki Lavanta Bahçesi’nde 1919 meyve fidanı toprakla buluşturuldu.

ANKARA (İGFA) – Ankara Keçiören’deki fidan etkinliğine Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda genç katıldı.

Gelecek nesillere umut olması için meyve fidanlarını toprakla buluşturuldu.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Buradaki gençlerimiz Cumhuriyetimizin fidanlarıdır ve bu gençlik var olduğu müddetçe Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır. Diktiğimiz bu fidanlar gençliğimize umut olacaktır. İyi ki geleceğin teminatı gençlerimiz var” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer ise, bu anlamlı projeyle Keçiören’i yeşillendirip bir cazibe merkezi haline getirdiği için Başkan Özarslan’a teşekkür ederken, önümüzdeki yıllarda 1919 Meyve Ormanı’nın ilk etabını genişleterek, dikilen ağaçlardan elde edilecek meyveleri Keçiörenlilerle paylaşacaklarını söyledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.