Dolar 40,9880
Euro 48,0856
Altın 4.432,10
BİST 11.372,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Paz 28°C
Pts 27°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Mansur Yavaş’tan Kurban Bayramı mesajı

Mansur Yavaş’tan Kurban Bayramı mesajı
7 Haziran 2025 13:09

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ANKARA (İGFA) – ABB Başkanı Mansur Yavaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Hemşehrilerim, Paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, bizleri bir araya getiren, kırgınlıkları unutturan, gönüllerimizi sevgiyle birleştiren en özel zamanlardır. Birlikte yaşamanın, birlikte başarmanın ve birlikte paylaşmanın önemini bir kez daha hatırladığımız bugünlerde, dayanışma ruhumuzu daima diri tutmalıyız.

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirmesi için tüm birimlerimizle görev başındayız. Kurban kesim alanlarımızda gerekli hijyen ve sağlık önlemlerini titizlikle alıyor, ulaşımda EGO otobüsleri, Metro, Ankaray ve Teleferik hatlarımızı ücretsiz olarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Mezarlık ziyaretleri için ring seferlerimiz düzenlenirken Zabıta, İtfaiye, ASKİ, ANFA, Sosyal Hizmetler ve Başkent 153 ekiplerimiz 24 saat esasına göre sahada olmaya devam edecektir.

Bayramda kapımızı da gönlümüzü de herkese açalım. İhtiyaç sahiplerini, büyüklerimizi, komşularımızı, yetim ve öksüz çocuklarımızı unutmayalım. Çünkü biz, en çok bir arada güzeliz.

Bu duygularla, Kurban Bayramı’nın Ankara’mıza, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyor; sevdiklerinizle geçireceğiniz nice güzel bayramlar temenni ediyorum.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.