Dolar 41,9850
Euro 48,8530
Altın 5.600,95
BİST 10.636,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 24°C

PTT, 185 yaşında

PTT, 185 yaşında
23 Ekim 2025 19:25

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 185. kuruluş yıl dönümünü kutluyor

İSTANBUL (İGFA) – 23 Ekim 1840’ta Posta Nezareti adıyla kurulan ve 185 yıldır Türkiye’nin iletişim altyapısının temel taşlarından biri olan PTT AŞ, posta, kargo, bankacılık ve e-ticaret alanlarında sunduğu yenilikçi hizmetlerle geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

Teknolojik dönüşümün öncüsü olma vizyonuyla hareket eden kurum, güvenli ve hızlı çözümleriyle hem ulusal hem de uluslararası alanda adından söz ettiriyor. Çevre dostu uygulamalarıyla da sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarını sürdüren PTT, Türkiye’nin kalkınmasına katkı sağlamaya devam ediyor.

PTT AŞ Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “185 yıldır milletimize kesintisiz hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Posta ve haberleşme hizmetinin ötesine geçerek dijital dönüşüm yolculuğumuzu kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu köklü geçmişi geleceğe taşımak için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.