Dolar 41,9043
Euro 48,9025
Altın 5.725,27
BİST 10.208,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Çok Bulutlu
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Sakarya YADEM ile sahil havası aldılar

Sakarya YADEM ile sahil havası aldılar
26 Ağustos 2025 17:14

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) tarafından düzenlenen yaz programında 65 yaş üstü kadınlar, Kocaali Kadınlar Plajı’nda keyifli bir gün geçirdi.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaşlı bireylerin sosyal hayata katılımlarını güçlendirmek, moral ve motivasyonlarını artırmak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek Kocaali Kadınlar Plajı’nda 65 yaş üstü yaşlılarımızı bir araya getirdi.

Aziz Duran Parkı’ndan hareket eden otobüslerle plaja ulaşan eli öpülesi yaşlılara hemşireler, sosyal hizmet uzmanları, refakatçiler ve cankurtaranlar eşlik etti. Gün boyunca güvenliği ve konforu sağlanan yaşlılarımız, deniz havasının keyfini çıkardı.

YADEM’in düzenlediği bu tür etkinliklerin dostlukları pekiştirmeye, yeni bağlar kurmaya ve günlük hayatın rutininden uzaklaşıp sosyalleşmesine vesile olmaya devam edeceği öğrenildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.