Dolar 32,4859
Euro 34,7230
Altın 2.418,26
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Marmaris’te derelerde temizlik çalışması

Marmaris’te derelerde temizlik çalışması
20 Nisan 2024 00:46

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris’te su baskınlarına önlem almak, kötü kokunun ve çevre kirliğinin önüne geçmek için 1400 metre dere temizlik çalışması yaparken 1100 metrelik kısmında temizlik çalışmasına başlıyor.

MUĞLA (İGFA) – Muğla Büyükşehir Belediyesi turizm sezonunu öncesi ilçelerde dere temizliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi ekipleri ilçe merkezinde bulunan Ketenci, Kavacık, Yetim ve Polis Evi önünde bulunan derelerde temizlik çalışması başlattı. Ekipler su baskınlarına önlem almak, kötü kokunun ve çevre kirliğinin önüne geçmek için 1400 metre dere temizlik çalışması gerçekleştirirken 1100 metre daha dere temizliği gerçekleştirecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada “ Turizm sezonu öncesi ilçelerimizde başlattığımız dere temizlikleri devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında Marmaris’te Marmaris Belediyemiz ile birlikte kötü koku, görüntü kirliliği ve sivrisinek oluşumunun önüne geçmek için derelerde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekiplerimiz 1400 metre dere temizliği tamamladı. Marmaris’te 1100 metre daha dere temizliği yapılacak” denildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.