Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Sakaryalı atlet Türkiye Şampiyonu oldu

Sakaryalı atlet Türkiye Şampiyonu oldu
26 Ocak 2023 18:32

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Atletizm sporcusu Emrullah Keskin, Bursa’da gerçekleştirilen Türkiye U18 Salon Atletizm Şampiyonası 60 metre yarışında Türkiye Şampiyonu oldu.

SAKARYA (İGFA) –  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletizm sporcusu Emrullah Keskin, Bursa’da katıldığı Türkiye U18 Salon Atletizm Şampiyonası’nda rüzgar gibi esti.

60 metre yarışında 7,15 saniyelik dereceyle Türkiye Şampiyonu olan başarılı atlet, gerçekleştirdiği performansla büyük takdir topladı. 24-25 Ocak tarihleri arasında Bursa Osmangazi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda, toplamda 672 sporcu boy gösterdi. Birbirinden çekişmeli anlara sahne olan yarışlara, sporseverlerin ilgisi yoğun oldu.

Organizasyon sonrası duygularını paylaşan Keskin, “Oldukça verimli ve yoğun bir hazırlık süreci geçirdik. Bugün de burada Türkiye’nin birçok noktasından gelen sporcuların katılımıyla önemli bir organizasyon düzenlendi. Bu yarışmanın bizler için kolay olmayacağını biliyorduk ancak güzel bir sonuç alarak Türkiye Şampiyonluğu elde ettik. İnşallah bundan sonraki organizasyonlarda da şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğim. Bizler bu noktalara gelirken ciddi bir emek ve destek görüyoruz. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Başkanımız Sayın Ekrem Yüce ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.